Tallit

Minuntalli on ratkaisu, kun tarvitset vuokratilaa yritystoimintaan, harrastamiseen, huonekalujen tai moottoriajoneuvojen varastoimiseen tai talvisäilöön.

Talleja on kaikkiin tarpeisiin aina pienestä varastosta suureen harraste- tai yrityskäyttöön tarkoitettuun tilaan, vuokratallien koot vaihtelevat 7-149,5 neliön välillä. Tutustu monen kokoisiin vaihtoehtoihin tarkemmin ja vuokraa sinulle sopiva tila jo tänään!

Tutustu talleihin kaupungeittain

Jokaisella tallialueella on hyvät opasteet, esteetön kulku ja runsaasti pysäköintitilaa. Väljät tallialueet on suunniteltu niin, että tallien välisellä piha-alueella on reilusti tilaa tavaroiden purkamiseen ja auton pakkaamiseen.

Huolettomaan vuokrasopimukseen sisältyy piha-alueen auraus ja muut huoltotyöt sekä vartiointi. Aidatut piha-alueet on päällystetty asianmukaisesti asfaltilla.

Alueelta löytyvät myös vuokralaisten käytössä olevat jätepisteet sekä hallien päädyistä yhteiset wc- ja pesutilat. Suurimmista talleista löytyy omat WC-, keittiö- ja toimistotilat. Isommat tallit sopivat erinomaisesti myös yrityksen työtiloiksi.

Vuokraa talli

— me hoidamme
kaiken muun