Tallimme sisältävät kaiken tarvittavan

Kaikki tallimme ovat lämpimiä ja hyvin valaistuja. Vuokraamalla tallin, voit säästää tallin koosta riippuen vuodessa satoja euroja, koska lämmityssähkö sisältyy meillä aina vuokraan. Lisäksi vuokrasopimukseen sisältyy aina Wi-Fi, irtaimiston vakuutus 5000 € saakka, kiinteistöhuolto ja asiakaspalvelumme, joka on auki 24h numerossa 020 719 9050.

 

Kaikki vuokratallit ovat vartioituja. Jokaisessa tallissa on vartiointiliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet ja hallialueella on tallentava kameravalvonta. Vartioinnin peruskulut sisältyvät vuokraan.

Joustavat sopimukset

Halusit sitten vuokrata tallin vain väliaikaista varastointia varten tai vaikka useammaksi vuodeksi, onnistuu kummatkin käden käänteessä. Vuokrausta tehdessäsi, emme laita sinua odottamaan vaan vuokrasopimus voidaan solmia heti yhteydenoton jälkeen, jonka jälkeen sinun tarvitsee vain noutaa avaimet.

 

Sopimuksen voit aloittaa milloin tahansa ja sen päättäminen on helppoa ja nopeaa. Tallikohtaiset irtisanomisajat löydät tallin esittelysivulta ”sopimustiedot” -osiosta.

Keskustellaan yhdessä teille sopivista tilaratkaisuista

Vuokraa talli

— me hoidamme kaiken muun

Lämpimät tallit

Tallit ja varastotilat ovat lämmitettyjä ja hyvin valaistuja. Lämmitys sisältyy vuokraan.

Vartioituja ja vakuutettuja

Kaikki Minuntallit ovat vartioituja valtakunnallisen Securitaksen toimesta ja jokaiseen vuokrasopimukseen sisältyy vuokralaisen omaisuuden vakuutus 5000 € saakka.

Internet-yhteys

Jokaiseen vuokrasopimukseen sisältyy langaton internet-yhteys.

Huoltovapaa

Huolehdimme puolestasi kiinteistöjen huoltotöistä ja jätehuollosta. Lisäksi jokaisesta yli 8m2 tallista löytyy myös omat lattiakaivot öljyn- ja hiekanerotuksella.

Nosto-ovi kulkuovella

Kaikissa talleissa on laadukkaat nosto-ovet, jotka helpottavat talliin ajamista.

Vesi- ja sähköpisteet

Kaikissa muissa, paitsi 8m² varastoissa on tallikohtaiset vesi- (lämmin ja kylmä) ja sähköpisteet (myös voimavirta).