Mikä on Minuntalli?

Minuntalli vuokraa vain omistamiaan ja hallinnoimiaan työ-, varasto-, säilytys- ja harrastetiloja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille.

 

Kun vuokraat monipuolisen tilan Minuntallista, tiedät kenen talliin kuulut. Me huollamme, hoidamme, vuokraamme ja isännöimme halleja sekä toimimme sopimuskumppaninasi. Ja kaikki palvelut saat yhdestä numerosta.

 

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle sopiva tila tarvittavaksi ajaksi. Voit vuokrata tallin tai varaston vaikka vain kuukaudeksi. Emme vaadi loputtoman pitkiä sopimuksia, joista on vaikeaa irrottautua, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tilaratkaisun, jossa ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpidosta tai hallinnosta.

Keskity omaan toimintaasi, me hoidamme kaiken muun

Tilamme ovat aina vesikiertoisen lattia- tai patterilämmityksen piirissä, jossa lämmönlähteenä on kaupungista riippuen kauko- tai maalämpö. Ilmanvaihto on keskitetysti koneellinen ja kiinteistön ylläpidosta vastaa kiinteistöhuolto.

 

Kaikissa tiloissamme on vartiointiliikkeeseen yhdistetty savuhälytin ja aidatut ulkoalueet ovat tallentavan kameravalvonnan piirissä. Yli 9m² talleista löytyy myös tallikohtaiset murtohälyttimet. Tiloihin kulku on esteettömästi järjestetty, suoraan asfaltoidulta pihalta, omasta nosto- tai kulkuovesta.  Tilat ja palvelut on räätälöity täyttämään vaativammatkin tarpeet.

Tavoitteet ja tulevaisuuden näkymät

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme simppeliä ja sujuvaa tilojen vuokraamista ympäri Suomea.

 

Etsimme jatkuvasti tarpeeseen soveltuvia tontteja uusista kaupungeista tarjotaksemme ensisijaisen erinomaisia palveluitamme entistä laajemmin.

 

Missiomme on ratkaista asiakkaiden vuokratilojen tarpeet ja toiveet tulevina vuosina kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Kiinnostuitko?

Löydä sinulle sopiva tila varastointiin, harrastamiseen tai jopa yritystoimintaan
jo tänään!