Vuokratalli sopii tilaksi kaikenlaisille yrityksille

Sana vuokratalli tuo ehkä ensimmäisenä ajatuksena mieleen varastotilan, mutta Minuntallin vuokratilat mahdollistavat lukemattoman paljon vaihtoehtoja tallitilojen hyödyntämiseen. Varastointi on etenkin verkkokauppiaille sekä remontti- ja rakennusalanyrittäjille erityisen tärkeää, mutta varaston lisäksi vuokratalli taipuu tuotantotilaksi, toimistoksi tai yrityksen liiketilaksi.

 

Minkälaisen yrityksen käyttöön vuokratalli soveltuu?

Vuokratallimme sisältävät kaiken tarpeellisen yksityishenkilöiden harrastustilasta yrityksen pyörittämiseen sekä toiminnan tukemiseen. Tässä muutamia käytännön esimerkkejä yritystoiminnasta vuokratiloissamme:

  • Pienelle rakennusyritykselle, yksityiselle maalarille tai vaikkapa entisöijälle voi olla hankalaa löytää sopivia toimitiloja hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tila kuitenkin tulee olla olemassa, sillä rakentaminen ja korjaaminen vaativat niin välineiden säilytystä, kuin tilaa suunnittelu- ja paperityölle. Minuntalli on vaivaton ratkaisu, sillä vuokrattavia toimitiloja riittää monessa eri koossa, erinomaisilla varusteluilla. Talleissa on nosto-ovi, joka mahdollistaa talliin sisälle ajamisen tavaroiden lastaamisen ja purkamisen helpottamiseksi. Lämmitys, tehokas ilmastointi, vesi- ja sähköpisteet sekä öljynerottimella varustettu lattiakaivo mahdollistavat monenlaisen työskentelyn vuokratallilla.
  • Vuokratalli sopii erinomaisesti myös yksityisyrittäjän toimistotilaksi. Minuntalli tarjoaa juuri oikeat edellytykset yrittäjän tarpeisiin. Esimerkiksi 98 m2 tallista löytyy työtilaa, keittiö, wc, kokoushuone, langaton nettiyhteys, lukolliset postilaatikot sekä pysäköintipaikat, joita voi käyttää myös asiakaspysäköintiin. Siisti talli on helppoa sisustaa viihtyisäksi.
  • Edullinen vuokratalli on oiva ratkaisu myös taitelijan työskentelytilaksi tai sivutoimiselle autonikkarille. Vaivattomat vuokratilat palvelevat monenlaista yritystä ja yhteisöä ja isompaan talliin mahtuu työskentelemään myös rinnakkain. Koska Minuntalli vuokrasopimus on joustava, voi tallin vuokrata myös lyhyeksi ajaksi, esimerkiksi pop up -myymälää tai taidenäyttelyä varten. Tilanteesi muuttuessa talli on irtisanottavissa lyhyellä varoitusajalla, ei pitkiä tai kalliita sitoumuksia, vaan kaikki hoituu vaivattomasti ja helposti!

 

Vuokratallin käytössä rajana on vain mielikuvitus

Yllä esittelimme vain muutaman esimerkin siitä, miten vuokratalli taipuu eri yritysten käyttöön. Edellisten esimerkkien lisäksi voit olla ammatiltasi tatuoija, autoharrastaja, toimistotyöntekijä, taksikuski, timpuri, maalari, taiteilija, hieroja, laulaja, kiinteistönvälittäjä tai vaikka verkkokauppias, Minuntalli tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilat reilulla sopimuksella.

Haluamme vuokra-ajan olevan asiakkaalle vaivatonta. Tästä syystä vuokrasopimukseen sisältyvät mm. vartiointi, irtaimistovakuutus ja jätehuolto, joten työskentely tallitiloissa on todella huoletonta.

Vuokratalli on mainio ratkaisu, sillä se on täysin huoltovapaa ja hoitovastikkeeton, eikä se vaadi sinulta investointeja tai pitkäaikaista sitoutumista. Tallin vuokraus yrityskäyttöön onnistuu nopeallakin aikataululla. Vuokrasuhteen jatkaminen sekä irtisanominen onnistuu niin ikään mutkattomasti silloin, kun asia on ajankohtainen. Edulliseen vuokrahintaan sisältyy jätehuollon, vartioinnin ja irtaimistovakuutuksen ohella myös lämmityskulut.

 

Mihin tarkoitukseen tallia ei voi vuokrata?

Minuntallin tiloihin ei voi perustaa autopesulaa, metallialan yritystä tai harjoittaa toimintaa, joka on lainvastaista. Kaikkeen muuhun yksityiseen ja yritystoimintaan tallimme ovat käytettävissäsi vapaasti.

 

Tervetuloa vuokralaiseksi Minuntalliin!

Tarkista kaupunkisi vapaat vuokratallit ja ota pian yhteyttä!