Vuokratalli säästää aikaa, rahaa ja hermoja

Etsitkö parhaillaan toimitiloja, varastotilaa tai verstasta? Valtaavatko harrastuksesi liikaa tilaa kodin nurkissa? Onko yrityksesi kasvanut ja on aika löytää uudet toimi- tai varastotilat? Tarjoamme ratkaisun jokaiseen tarpeeseen ilman, että sidot pääomaa omaan talliosakkeeseen.

 

Minuntalli tarjoaa kaiken tarpeellisen

Tallin vuokraaminen Minuntallilta on helppoa ja erityisen hyvät vuokraehtomme säästävät aikaasi verrattaessa oman talliosakkeen ostamiseen. Vuokratallimme sopivat mainiosti moniin eri tarkoituksiin sekä yrityksille, että yksityishenkilöille, pitkään tai lyhytaikaiseen vuokrasuhteeseen.

Vuokraamalla tallin Minuntallilta, voit keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin ilman osakkeenomistajan velvollisuuksia. Tallin vuokraus on erinomainen vaihtoehto, sillä se

• ei vaadi suuria investointeja tai pääoman kiinnitystä kiinteistöön
• pitkäaikaista sitoutumista
• jatkuvaa huolehtimista käytännön asioista tai huoltotöistä
• saat yhdellä sopimuksella kaiken kattavan palvelun toimivista tiloista vakuutukseen, vartiointiin, kiinteistöhuoltoon, nettiliittymään ja jätehuoltoon

Minuntallissa me hoidamme kaiken puolestasi.

Voit vuokrata tallin nopealla aikataululla juuri sinulle sopivaksi ajaksi. Joustava vuokrasopimuksemme tarjoaa mahdollisuuden pitkään vuokrasuhteeseen ja se on myös helppo irtisanoa nopeasti, kun muutos on ajankohtainen. Tilan tarpeen muutokset eivät tuota päänvaivaa, sillä lisätilan vuokraaminen tai eri kokoiseen talliin muuttaminen on nopeasti hoituva sopimusasia.

Vuokratalli on täysin huoltovapaa ja hoitovastikkeeton. Vuokrasopimukseen kuuluvat muun muassa irtaimistovakuutus, vartiointi, jätehuolto, pysäköintipaikat, lukolliset postilaatikot, langaton nettiyhteys sekä wc- ja pesutilat. Isommista talleistamme löytyy myös erikseen oma wc, keittiö sekä toimistotila. Kaikki vuokratallimme ovat lämmitettyjä ja lämmitys sisältyy vuokrahintaan.

Voit siis laskea nopeasti itsekin: Säästät mahdollisesti satoja tai jopa tuhansia euroja jo pelkissä lämmityskuluissa. Säästetyn vaivan arvoa taas ei voi edes rahassa mitata.

 

Kenelle vuokratalli sopii?

Tarjoamme monen kokoisia vuokratalleja eri paikkakunnilla ja vuokralaisinamme on sekä yrityksiä, että yksityishenkilöitä.

Tallimme sopivat mainiosti monenlaiseen varastointiin, kuten ajoneuvojen ja veneiden talvisäilytykseen, yrityksen tai verkkokaupan tuotevarastoksi tai vaikka muuttokuorman väliaikaiseen säilytyksen. Tallimme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja alueelle on vaivatonta ajaa isommallakin ajoneuvolla. Kaikissa talleissamme on lisäksi nosto-ovi, joka mahdollistaa sisälle ajamisen tavaroiden purkamisen ja lastaamisen ajaksi.

Minuntallit ovat käytettävissäsi myös korjaus- ja tuotantotiloiksi. Lämmin, tehokkaasti ilmastoitu ja hyvin valaistu talli on mukava työympäristö. Varustukseen kuuluvat vesi- ja sähköpisteet sekä öljynerottimella varustettu lattiakaivo tarjoavat puitteet monipuoliseen tekemiseen.

Suurimmat talleistamme ovat erinomainen ratkaisu yrityksen toimitiloiksi. Megatalli sisältää varasto- ja tuotantotilan lisäksi toimistohuoneen, wc:n, sekä kahvihuoneeksi tai neuvottelutilaksi sopivan erillisen huoneen. Yritykselle nimettyjä parkkipaikkoja voi käyttää sekä asiakas-, että henkilöstöpysäköintiin.

 

Minuntalli – paras ratkaisu

Minuntalli tarjoaa edullisen ja vaivattoman ratkaisun moniin erilaisiin tilantarpeisiin. Ota pian yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva vuokratalli.