Kaiken kattava vuokratalli auto- ja moottoripyöräharrastajalle

Vuokrattavat tallimme ovat erittäin suosittuja erilaisten moottoriajoneuvojen harrastajien keskuudessa. Kun harrastus kasvaa liian suureksi kotoa löytyvään autotalliin tai jos tallia ei omasta takaa ole tarjolla, tulee usein ajankohtaiseksi vertailla ja valita joko harrastustallin vuokraamisen tai halliosakkeen oston väliltä. Auto- tai moottoripyöräharrastukseen vuokratalli on hyvä vaihtoehto, sillä se on pienikuluinen, huoleton ja valmiiksi varusteltu. Tuo mukanasi välineet ja kulkupelit, me hoidamme kaiken muun puolestasi!

 

Autoharrastajan vuokratalli

Olit sitten intohimoinen autonrassaaja, vanhojen autojen harrastaja tai useamman moottoripyörän ja auton omistaja, tarvitset tilaa ja sopivat varustelut harrastuksellesi.

Tallissa tulee olla tilaa, sopivasti lämpöä, hyvin valoa ja raikasta ilmaa. Tilaa tarvitaan muuhunkin, kuin ajoneuvon ympärillä liikkumiseen, sillä erilaiset työkalut, varaosat ja muut tarvikkeet on saatava käden ulottuville ja mielellään hyvään järjestykseen.

Meiltä löytyy monen kokoista tallia 8 – 122 m2 väliltä erilaisilla varusteilla. Jokainen tallimme tarjoaa ahkeralle tekijälle viihtyisät työtilat tehokkaalla ilmanvaihdolla. Varustukseen kuuluvat mm. myös vesi- ja sähköpisteet, sekä öljynerottimella varustettu lattiakaivo.

Megatallissa on runsaasti tilaa itse tekemiselle, sekä kaiken tarpeellisen säilyttämiselle. Tallissa on myös oma wc- ja suihkutila, jossa pyykinpesukone valmiina, sekä esimerkiksi kahvihuoneeksi sopiva erillinen tila.

Tallialueiden pysäköintitilat ovat riittoisat ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta paikalle pääsee sujuvasti isommallakin ajoneuvolla. Kaikissa vuokratalleissa on nosto-ovi, joka mahdollistaa talliin sisälle ajamisen.

Pienemmät tallit sopivat erinomaisesti esimerkiksi moottoripyörän tai auton turvalliseen talvisäilytykseen.

 

Vuokratalli vai oma halliosake moottoripyörän säilytykseen?

Moni miettii tilan tarpeen keskellä, ostaisiko halliosakkeen vai vuokraisiko autotallin auton tai moottoripyörän säilytystä varten. Molemmissa on puolensa, mutta mielestämme vuokratalli on paras vaihtoehto seuraavista syistä:

  • Vuokratalli ei vaadi suuria investointeja tai pitkäaikaista sitoutumista. Vapaana olevan tallin avaimet saat käteen nopeallakin aikataululla ja jos elämässä tilanteet muuttuvat, vuokrasopimuksen irtisanominen, lisätilan vuokraaminen tai tallin vaihtaminen onnistuu joustavasti.
  • Vuokratalli on huoleton. Minuntallin erityisen hyvä vuokrasopimus kattaa tilan vuokrauksen lisäksi monta asiaa, kuten lämmityksen, jätehuollon, irtaimistovakuutuksen sekä ympärivuorokautisen vartioinnin. Vuokratalleista ei peritä hoitovastikkeita samoin, kuin omista halliosakkeista.
  • Suurimmissa megatalleissa on erikseen oma wc- ja suihkutila, keittiö sekä oleskelutila. Kaikkien vuokralaisten käytössä olevat wc- ja suihkutilat löytyvät hallirakennusten päädystä.
  • Tallien piha-alueet ovat helppokulkuisia: selkeät opasteet ja tilavat parkkipaikat palvelevat sekä vuokralaisia, että heidän talleillaan vierailevia henkilöitä. Asfaltoitu parkkipaikka ja vuokrasopimukseen sisältyvä piha-alueiden kunnossapito pitävät ympäristön siistinä ja viihtyisänä kaikille vuokralaisille.
  • Tallin vuokrasopimukseen kuuluvat myös lukolliset postilaatikot ja langaton nettiyhteys.

Vuokraa autotalli tai varasto moottoriajoneuvoharrastuksesi helpotukseksi. Fiksaa harrasteautot, moottoripyörät ja erikoismenopelit loistokuntoon Minuntallissa! Vuokraa talli omaan käyttöön tai kerää kasaan kokonainen harrastusporukka jakamaan kustannuksia, isompiin talleihin mahtuu samanaikaisesti useampikin innokas harrastaja!