Sähkön hinta kallistuu – miten säästät harraste- tai toimitilan kuluissa?

Säät viilenevät, kulut nousevat kaikkialla ja uutisoinnin myötä myös sähkön hinta hirvittää. Etsitkö parhaillaan ratkaisuja lämpimän autotallin, harrastetilan, varaston tai yrityksesi toimitilojen suhteen nyt, kun sähkön hinnat uhkaavat moninkertaistua talvea kohti?

Meillä on sinulle ratkaisu! Paras vaihtoehto hallille, tallille ja toimistolle on huoleton vuokratalli, jossa lämmityskulut sisältyvät tallin vuokrahintaan, eli asiakkaanamme et tule kokemaan ikäviä yllätyksiä.

Minuntallissa lämmityskulut sisältyvät vuokraan

Minuntallin monipuoliset vuokratallit ovat erinomaisesti varusteltuja, ja niiden edulliseen vuokrahintaan sisältyy aina myös tallin lämmitys kaikissa kokoluokissa. Vuokraamalla tallin varmistat sen, ettet joudu talven aikana tuhlaamaan omaisuutta harraste-, varasto- tai työtilasi sähkölämmitykseen.

Mikäli sinulla on tällä hetkellä oma tai vuokrattu tallitila, maksat luultavasti myös tilan lämmityksestä kulutuksen mukaan tai korotettuina hoitovastikkeina. Mitä kylmemmäksi talvi yltyy, sitä enemmän tarvitset sähköä tallisi lämmitykseen. Lämmitetty Minuntalli sopii monenlaiseen käyttötarkoitukseen, ja tulevana talvena sen edullisuus näkyy myös sähkölaskussa.

Täyden palvelun vuokratalli

Valaistus- ja käyttösähköä varten vuokralaisen tulee tehdä sähkösopimus vapaasti valitsemansa sähköyhtiön kanssa kaikissa muissa talleissa paitsi 7-9 m2 varastoissa, joissa käyttösähkö sisältyy vuokraan.

Lämmityssähkön hinnan lisäksi asiakkaanamme säästät monessa asiassa, sillä Minuntallissa vuokratallin hintaan sisältyvät lämmityksen lisäksi irtaimistovakuutus, vartiointi, jätehuolto, pysäköintipaikat, lukolliset postilaatikot, langaton nettiyhteys sekä wc- ja pesutilat. Isommista talleistamme löytyvät myös oma wc, keittiö sekä toimistotila. Vuokrattavat tallimme ovat lämmitettyjä, hoitovastikkeettomia ja täysin huoltovapaita.

Me huolehdimme kaikesta puolestasi, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme huolettomuutta ja helppoa oleskelua, että sinä voit keskittyä sinulle tärkeämpiin asioihin.

Minuntalli tarjoaa vuokrattavat tilat kaikkiin tarpeisiin

Vuokratallejamme löytyy useista kaupungeista monessa koossa, ja vuokraus onnistuu nopeallakin aikataululla. Tallien käyttötarkoituksessa rajana on vain mielikuvitus, sillä rajoituksia vuokrattavan tilan käyttötarkoituksiin on hyvin vähän.

Minuntalli sopii mainiosti varastotilaksi, sillä tallit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Talleille on pääsy isommallakin ajoneuvolla, ja nosto-ovi helpottaa tavaroiden purkamista ja lastaamista. Vuokravaraston voi vuokrata halutulle pitkälle tai lyhyelle ajalle, ja mikäli tilan tarve muuttuu, pystymme tarjoamaan joustavasti tarpeisiin sopivia tilaratkaisuja nopeallakin aikataululla.

Vuokrahintaan kuuluu yhteistyökumppanimme tarjoama irtaimistovakuutus, joka kattaa vahingot aina 5 000 euroon asti. Tallialueemme ovat luonnollisesti myös vartioituja, joten Minuntallissa säilyttämäsi omaisuus on hyvin suojattu ja varmasti tallessa.

Korjaus-, tuotanto- ja verstastilana Minuntalli on ehdottomasti paras vaihtoehto. Lämpimät, tehokkaasti ilmastoidut ja hyvin valaistut Megatallimme tarjoavat viihtyisän työympäristön kaikenlaiseen tekemiseen. Reilun kokoisen vuokrattavan tallitilan varustukseen kuuluvat myös vesi- ja sähköpisteet, sekä öljynerottimella varustettu lattiakaivo.

Tilavat Megatallimme soveltuvat hyvin yrityksen toimitilaksi. Varasto- tai tuotantotilan lisäksi tilassa on erillinen toimistohuone, oma wc sekä neuvottelu- tai sosiaalitiloiksi sopivat tilat. Tallialueen pysäköintitilat ovat riittoisat, ja yritykselle nimettyjä parkkipaikkoja voi käyttää sekä asiakas-, että henkilöstöpysäköintiin.

Varmista huolettomat ajat vuokratallissa

Vuokraa itsellesi edullinen talli pian! Vuokratalliemme koot vaihtelevat 7–149,5 m2 välillä, joten sopiva varasto, talli ja toimitila löytyy varmasti. Minuntalleja voit vuokrata muun muassa pääkaupunkiseudulta, Tampereelta, Lahdesta, Kouvolasta, Lappeenrannasta ja Kuopiosta. Tallin koosta riippuen voit säästää lämmityskuluissa satoja tai jopa tuhansia euroja vuoden aikana, toimi siis heti. Tervetuloa vuokralaiseksi Minuntalliin!