Monipuoliset vuokratallit Premium-palveluilla

Minuntalli on valtavasti muutakin kuin seinät ja katto – vuokrasit sitten pienen tai suuren tilan käyttöösi, sisältyvät kaikki kattavat palvelumme vuokrasopimukseesi. Lue blogista, miten huoletonta, helppoa ja viihtyisää tallin, varaston tai toimitilan vuokraaminen voikaan olla!

Asiakkaina me suomalaiset haluamme hyvää palvelua, tehokasta toimintaa ja helppoja ratkaisuja. Tähän tarpeeseen vastaamme vuokratallikonseptilla, jollaista ei ole ennen nähty! Minuntalli ei ole vain vuokravarasto, vaan joustava tilaratkaisu monenlaiseen tarpeeseen. Hallinnoimme vain itse omistamiamme talleja ympäri Suomen, joten vuokralaisena saat tarvittaessa samalla yhteydenotolla hoidettua kaikki tarpeelliset asiat asiakaspalvelussamme. Asioi kanssamme puhelimitse tai sähköpostitse, valitse sinulle mukavin vaihtoehto.

 

Löydä oikean kokoinen vuokratila varastoksi, talliksi tai toimistoksi

Vuokratallimme ovat monen kokoisia, monipuolisesti varusteltuja ja edullisia, joten ne sopivat säilytyksen ja varastoinnin lisäksi myös tuotanto- ja työtiloiksi sekä yrityksen virallisiksi liiketiloiksi.

Siinä missä vuokratalli mielletään lähinnä omaisuuden varastoimiseen, meillä tallit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi auton tai moottoripyörän säilytykseen ja laittamiseen. Tähän tarkoitukseen suosituimpia ovat midi-, maxi- ja tuplatallit, joissa tilaa riittää aina 24,5 neliömetristä 68 neliömetriin asti.

Megatalli on nimensä mukaisesti suuri ja tilava. Näiden tallien koko vaihtelee 94–149 neliömetrin välillä ja niitä käytetään yleisesti monenlaisina työskentelytiloina sekä yritysten virallisina toimitiloina.

 

Edullinen vuokratalli kaikilla herkuilla vaivattomasti

Kaikki tallimme ovat lämmitettyjä, joten niissä ei tarvitse palella edes kovimmilla pakkasilla. Lämmitys sisältyy tallin vuokrahintaan, eli tallin koosta riippuen säästät jo lämmityskuluissa satoja tai tuhansia euroja vuoden aikana. Tallien sisäilma pysyy raikkaana koneellisen tulo- ja poistoilmanvaihdon ansiosta.

Tallien varustukseen kuuluvat myös lämmin ja kylmä vesi, sähköpisteet, voimavirta sekä öljyn- ja hiekanerotuskaivot. Poikkeuksena pienimmät kahdeksan neliön tallit, joissa varusteina on sähköpiste. Tallirakennusten päädystä löytyvät yhteiset WC- ja suihkutilat.

Megatalleissa on edellä mainittujen varusteiden lisäksi myös oma pyykinpesukoneella varusteltu saniteettitila sekä keittiö, johon kuuluvat jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Minuntalli-vuokrasopimukseen sisältyy luonnollisesti myös langaton internetyhteys, jonka avulla pääset vaivattomasti verkkoon.

 

Turvallinen vuokratalli takaa hyvät yöunet

Talleissamme on käytössä elektroninen iLOQ-lukitusjärjestelmä. Tarjoamamme järjestelmän avulla tiedät varmasti, ettei tallisi avaimia ole jäänyt ulkopuolisten käsiin. Järjestelmästä nähdään kaikki käytössäsi olevat avaimet, ja kadonnut avain voidaan mitätöidä vaivattomasti ilman lukkojen uudelleensarjoittamista. Suomalainen iLOQ-lukko kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia avainten paristonvaihdosta.

Turvallisuus on meille tärkeää. Kaikissa talleissa on paikalliseen vartiointiliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet, ja tallialueella kameravalvonta. Asiakkaidemme tallissa oleva omaisuus on lisäksi vakuutettu koko vuokrasopimuksen ajan 5 000 euroon asti. Korvauspäätöksistä vastaa vakuutusyhtiömme, mutta asiakaspalvelumme on vain puhelinsoiton päässä, mikäli jotain tapahtuu ja tarvitset neuvoja, miten seuraavaksi tulee toimia.

Tarkistamme jokaisen vuokralaisen tiedot vuokrasopimusta tehtäessä. Talleissamme on ehdottomasti kiellettyä kaikenlainen laittomaksi määritelty toiminta. Huolellisella vuokralaisen taustojen tarkastuksella varmistamme kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden, Minuntallissa kenenkään ei tarvitse murehtia mitä seinänaapuri puuhailee.

 

Joustava vuokrasopimus ja vaivaton kulku

Minuntalli soveltuu sekä lyhyeen että pidempiaikaiseen tarpeeseen. Voit vuokrata tilan tai varaston vaikka vain kuukaudeksi ja jos mielesi muuttuu, vuokrasopimusta kanssamme on aina helppoa jatkaa.

Tallimme sijaitsevat kaupunkien läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja tallien piha-alueet ovat suunniteltu myös isompien kulkuvälineiden pysäköintiä ja kääntymistä varten. Emme rajoita tallien käyttöaikaa, joten voit vierailla omalla tallillasi sinulle sopivana ajankohtana vuorokauden ympäri.

 

Huoletonta, helppoa, viihtyisää – vuokraa tilat Minuntallilta!

Olemme halunneet luoda palvelun, joka on mahdollisimman helppoa vuokralaiselle. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, mutta tämän helpompaa tallin tai toimitilan vuokraaminen tuskin voi enää olla.

Me huollamme, hoidamme ja isännöimme halleja sekä toimimme ainoana sopimuskumppanina koko sopimuskauden ajan, jolloin oleskelu tallissamme on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Saat vastaukset kysymyksiin, sopimukset ja ohjeet, kaikki yhdestä osoitteesta tai puhelinnumerosta.

 

Vuokratalli vai oma talli?

Tallin vuokraaminen on edullinen ja vaivaton ratkaisu oman tallin ostoon verrattuna. Minuntallin vuokratalliin ei tarvitse investoida, ei sitoa pääomaa, eikä sinun vuokralaisena myöskään tarvitse maksaa hoitovastiketta. Vuokrasopimuksen irtisanominen onnistuu kuukauden irtisanomisajalla, mikäli käyttötarpeesi tai elämäntilanteesi muuttuu yllättäen.

Vuokratallissa joidenkin asiakkaidemme mielestä parasta on se, ettei sinun tarvitse murehtia tallialueen siivouksesta tai ylläpidosta, sillä vuokraan sisältyy myös kiinteistöhuolto ja talvikunnossapito. Vuokratalli on siis täysin investointi- ja huoltovapaa vuokralaisilleen, me huolehdimme kaikesta puolestasi.

Jos et vielä ole asiakkaamme, ota pian yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva vuokratalli.

Asiakaspalvelumme on aina apunasi ja autamme mielellämme, oli mielessäsi mikä tahansa kysymys.